Børnebriller

Børnebriller

 

Børn er der altid plads til her hos os. At bære briller skal ikke opleves som en hindring for barnet. Vi vil gerne hjælpe med at gøre valget af briller til en leg.

Vi har samlet lidt gode råd her til børn og det svære førstegangsvalg af briller:

  • Begynd med at vælge et stel der passer til dit barns ansigtsanatomi. Vær opmærksom på at stellet ikke bliver for stort / bredt – dette sikrer, at glassene kan centreres mest optimalt. Et fleksibelt stel er det perfekte valg som kan tilpasses det enkelte barns ansigt.
  • Vælg ALTID plastikglas, da de er mest sikre under leg. Plastikglas splintres meget sjældent som mineralglas nemt kan gøre under leg, hvis de bliver tabt eller barnet får en bold sparket lige i hovedet.
  • UV-lyset er med til at udvikle vores børns øjne, men husk at i bjergene, ude i sneen eller ved vandet skal de bruge 100 % UV-beskyttelse, da refleksionerne i disse omgivelser øger mængden af lys, som når deres øjne.
  • Motiver dit barn til at gå med briller – og til at nyde det. Inddrag altid ham eller hende aktivt, når der skal vælges stel.
  • Vær tolerant – også hvis barnet vælger en farve, som ikke lige var den du havde valgt. Det er trods alt ham eller hende der stolt skal vise brillen frem hver dag 😊

 

Ifølge reglerne i Danmark skal alle børn under 10 år testes hos øjenlægen. Herefter må vi selv forestå de fremtidige undersøgelser.

Vi er vant til at omgås børn og vi gør alt hvad vi kan for at besøget, også for børnene, bliver en god oplevelse.