Briller

Briller

Briller til dig i Ry og Skanderborg

Leder du efter smarte briller til kvinder, briller til mænd eller fine børnebriller? Vi kan hjælpe med det hele. For os er briller en videnskab og en passion, og vi gør altid lige det ekstra, så du får nøjagtig den brille, der er perfekt for netop dig. Vi lægger stor vægt på mode, design og kvalitet.

Vi deltager på de store messer både i ind og udland for at finde de lidt mere anderledes og spændende brillestel, og holder os hermed helt up-to-date med tidens brillemode.
Samtidig tilbyder vi selvfølgelig også et udvalg af de helt klassiske brillestel og brillemærker i butikken.

Af mærker vi fører kan bl.a. nævnes: LindbergProdesign Face a FaceCarreraLió FactoryOakley m.fl.

Briller er mere end farve og facon

En brille er i dag et smykke – noget mange tager på for at fremhæve deres unikke stil og personlighed. Udover de rent faglige kompetencer går vi hos Olivarius Optik højt op i at finde frem til netop den brille, der passer og klæder den enkelte kunde. Den rette brille er helt individuelt og vores styrke som uafhængig brillebutik er at vi har mulighed for at tage briller hjem som passer til netop vores kunder i stedet for at være afhængig af centrale indkøbsaftaler.

Det handler både om brillemode og om godt syn, og vi har erfaringen til både at vejlede dig og finde det rette til dig.

Leder du efter den perfekte brille?

Olivarius Optik hjælper mange kunder fra Ry, Skanderborg og omegn hver dag med at finde den rigtige brille. Har vi ikke lige det, du leder efter, så vil vi gøre alt hvad vi kan for at skaffe det.

Kig ind i forretningen eller ring til os og hør mere om vores brille services på telefon 87 88 08 10.

Vi vil ud i verden og finde de lidt mere specielle brillestel – men vil samtidig også have et udvalg af de helt klassiske stel i butikken. Der skal være den helt rigtige brille der passer lige nøjagtig til dig.

Heidi Olivarius

Indehaver, Olivarius Optik

Vi har mange kendte mærker i butikken og sætter en stor ære i at have et bredt udvalg. Hele tiden er det sammenhængen mellem kvalitet – materialer og pris der er i højsædet.

Bæredygtighed er vigtigt, også når det kommer til briller. I Danmark bruger 67,8 % briller eller kontaktlinser og vi vil derfor have denne dimension med når vi finder de rette leverandører.

Optiker og briller i Ry nær Silkeborg

Kig ind – hvis ikke vi lige har den brille du drømmer om finder vi den.