Kontaktlinser

Kontaktlinser

Kontaktlinser kan godt virke skræmmende

Man skal jo prikke sig selv i øjnene. Måske har du tidligere fået af vide, at du ikke kan få kontaktlinser med de styrker du har. Vi har stor erfaring i tilpasning af kontaktlinser – også selvom du har brug for læsefelt eller du har en stor bygningsfejl.

Læs om de forskellige typer af kontaktlinser her

Vi har stor erfaring

Vi gør rigtig meget ud af at tilpasse og vejlede om brug af kontaktlinser, hvad enten du skal bruge dem hver dag eller kun til sport et par timer om ugen. Vi er hele tiden opdateret på, hvad der rører sig og vil hele tiden holde godt øje med dine øjne.

 Heidi Olivarius Optik i Ry

Vores ressourcer er vigtige

Vores alle sammens brug af ressourcer er vigtig for de fremtidige generationer. De valg vi træffer i dagligdagen former den verden vi gir videre. Vi har derfor valgt at den helt nye Eco 1 day linse skal være fast sortiment i butikken. Den er produceret med 80% mindre plastik og 70% mindre vandforbrug end vanligt. Prisen er den samme men valget er grønnere. Valget er dit!

Mulighederne er mange

Der er mulighed for både at købe linser i fast abonnement, men også friheden til at vi tilpasser det dine behov. Det er helt op til dig. Kig ind og lad os sammen finde ud af, hvilken type linse der passer bedst til dine øjne – og ikke mindst dit forbrug. Kontakt os og hør nærmere.