Om os

Olivarius Optik

Olivarius Optik blev en realitet den 1. juni 2018, hvor jeg overtog den tidligere Berger Optik. En drøm om at være 100% herre i eget hus og fri af store topstyrede kæder, gik i opfyldelse Målet var at skabe rammerne for en forretning med en hyggelig og afslappet atmosfære. Alle vores kunder skal føle sig velkomne til en kop kaffe og en snak. Kvalitet og faglighed er i højsædet. Det gedigne håndværk går i Olivarius Optik hånd i hånd med den nyeste teknologi og viden. Butikken har oplevet en stor tilgang af nye kunder fra lokalområdet, og samtidig har en stor del af de eksisterende kunder også valgt at kigge ind. Tak for det. Den tillid tager vi meget seriøs og vi vil gøre alt for ikke at skuffe jer. Selvom vores mål er yderligere vækst, er det primære og helt fundamentale at leve op til kundernes forventninger. Jeres tilfredshed er hele forudsætningen for vores eksistens Det er en lang og spændende proces at skabe en god forretning – men vi nyder hele rejsen.

Heidi Olivarius
Autoriseret optiker og kontaktlinseoptiker

Indehaver Heidi er udlært som optiker i 2003, fra Thiele i Århus. Senest kommer hun fra en stilling som butikschef i Profil Optik, Skanderborg. Her var Heidi før det ansat som optiker, så det blev i alt til 12 år i butikken. Men så kom muligheden for at udleve drømmen om at blive selvstændig her i Ry, hvilket hun bestemt ikke har fortrudt.

Privat er Heidi bosat i Stilling med sine to drenge, og bruger fritiden sammen med kæresten og i diverse håndboldhaller med drengene.

Jeg glæder mig til at se dig i butikken.