Solbriller

Solbriller med stil i Ry

Hos Olivarius Optik kan vi mere end hjælpe dig til at se bedre. Med vores solbriller kommer du også til at se bedre ud!

Her finder du både smarte solbriller til kvinder og mænd, men også til børn. Vi har solbriller i mange prisklasser og flere af dem kan leveres både med og uden styrke – uanset om det er enkeltstyrkeglas eller glidende overgang. Og det gælder både den smarte solbrille og solbrillen med et formål. Vi leverer også sportssolbriller til børn – kom ind og hør nærmere.

Har brugen af solbrillerne mere et praktisk formål som cykel, ski, golf eller anden sport vil vi helt klart anbefale Oakley. Som noget banebrydende kan Prizm glassene fra Oakley øge kontrasterne på underlaget. Så er det eksempelvis til brug på golfbanen, øges den hvide farve mod den grønne baggrund.

Skal du bare se godt ud har vi mærker som Lió Factory – Face a Face – RayBan – Police og danske Karen Simonsen.

solbriller ry og silkeborg

Solbriller har mange fantastiske funktioner

Med et godt sæt solbriller opnår du en lang række fordele, specielt når UV-indekset er højt.
Solbriller modvirker blænding, der kan give nedsat syn og hovedpine. Du får et klart, behageligt syn med tydelige kontraster, hvilket især kan komme dig til gode ved skiløb og bilkørsel.

Den rigtige farve solbrilleglas afhænger af, hvilken aktivitet de skal bruges til. For eksempel anbefaler man én farve, hvis solbrillen primært skal bruges til at køre bil, en anden farve til skiløb og en tredje til ophold ved vandet.

 

Find dine solbriller hos Olivarius Optik

Vi kan hjælpe dig med at finde ud af, hvilken solbrille der passer perfekt til din aktivitet og din personlige stil. Olivarius Optik hjælper mange kunder fra Ry, Skanderborg og omegn hver dag, og vi hjælper også gerne dig.

Kig ind eller ring til os og hør mere om vores udbud af solbriller på telefon 87 88 08 10.

Sportsbriller

Olivarius Optik er også forhandler af solbriller til den sportsinteresserede. Kig ned i butikken og lad os vise dig vores store udvalg.

Kom ind og lad os finde ud af, hvilken solbrille der passer bedst til dine behov og din personlige stil.