Gratis synsprøve

Gratis synstest

Synsproblemer kan ofte afhjælpes, hvis de opdages på et tidligt stadie. Vi udfører synsprøver på børn fra 10-års alderen, på unge, voksne og seniorer. Mange unge oplever hovedpine og koncentrationsbesvær fx når de sidder i skolen, og det kan muligvis skyldes synsproblemer, der kan afklares med et synstjek. Vores syn ændres med årene, hvorfor mange midt i livet kan opleve, at evnen til at fokusere svækkes, så det bliver sværere at se ting tæt på så tydeligt, som de kunne førhen. Med alderen bliver risikoen for forandringer på nethinden hyppigere. Det er vigtigt at få undersøgt, så du ikke risikerer varig skade på dit syn.

Der er flere tegn på, at du måske har brug for en synstest eller den mere grundige synsprøve:

  • Ofte hovedpine
  • Svært ved at se i mørke
  • Sløret skrift
  • Trætte og irriterede øjne (”computer-øjne”)
  • Omstillingsbesvær – enten fra afstand til nær eller fra lys til mørke.

Sådan foregår synstesten

Når vi udfører en synsprøve hos Olivarius Optik, starter vi ved Rodenstocks DNEye scanner, som laver markedets mest præcise målinger af dine øjne og overfører dem direkte til dine nye brilleglas. Ved hjælp af DNEye scanneren vil du på både nær, mellem og lang synsafstand opleve skarpere kontraster – et mere naturligt synsindtryk samt et større synsfelt. Derudover vil du opleve et bedre nattesyn. Alt i alt vil du få 100 % udnyttelse dit synspotentiale.

Efter DNEye scanneren tager vi et billede af din nethinde – et fundus billede. Her screener vi i samarbejde med en specialist for, om du har nogle forandringer på din nethinde. Det kunne være AMD, blødninger, glaucom eller andre forandringer. Dine billeder bliver efterfølgende vurderet i England, og finder vi nogle forandringer – tager vi kontakt til dig.

Men synsprøven slutter ikke her. Efter scanningen går vi ind i synsprøverummet og tester dine øjne mere subjektivt. Det færdige resultat er derfor en kombination af højteknologiske maskiners måling samt vores høje faglighed Registrerer vi synsproblemer, som vi, som optiker, ikke kan løse, henviser vi til en øjenlæge.

Har du et sikkert syn?

Du kan aldrig tage en synstest for meget. Synet ændrer sig med årene, og det er vigtigt, at du mærker efter, når du læser, arbejder eller kører bil, om dit fokus er skarpt. Kan du f.eks. se på den afstand, du plejer?
Symptomer som hovedpine, kan ligeledes være en indikation på at dit syn har ændret sig.
Hvorfor ikke bruge din mulighed for en gratis synstest?

Med udgangspunkt i dine personlige prøveresultater fra testen, giver vi dig vores bedste forslag til løsning af eventuelle synsproblemer, du måtte have. Det kan være alt fra synstræning til kontaktlinser eller briller.

Få en gratis synstest hos Olivarius Optik

Er du i tvivl om dit syn? Kig ind i forretningen i Ry eller bestil tid til en synsprøve nu på telefon 87 88 08 10 eller book den her på siden.
Det er ganske gratis.

Synsprøve Ry ved Skanderbrog
Gratis synstest Ry